Waarom Small Villa

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Buitenschoolse opvang Small Villa ligt op een ideale plek in Amsterdam-Oost, precies tussen Oost (o.a. de Indische Buurt), de Grachtengordel en de Oostelijke eilanden (Java-, KNSM-, Borneo-, Cruquiuseiland en Zeeburg) in. Na een dag school ontvangen wij de kinderen in een huiselijke, gezonde en veilige omgeving op deze unieke plek. Daar zijn de kinderen in hun element en kunnen ze doen wat ze leuk vinden. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes, meedoen aan de coolste activiteiten of gewoon lekker chillen.

Buitenschoolse opvang Small Villa Amsterdam onderscheidt zich door:

1. De geweldige locatie en omgeving

Small Villa grenst aan het Funenpark. Het park is rustig, open, schoon en veilig afgeschermd, ideaal voor kinderen. De kleintjes kunnen lekker ravotten met een bal op het gras of met water in de zomermaanden. De groteren kunnen deelnemen aan sportactiviteiten op het sportveld onder professionele begeleiding. Small Villa is uitstekend bereikbaar en ligt strategisch in Amsterdam tussen het centrum, Oost en de Oostelijke eilanden. We zitten vlakbij allerlei bekende bezienswaardigheden die we regelmatig met de kinderen bezoeken, zoals het Scheepvaartmuseum, science museum NEMO, Artis en de andere Amsterdamse musea.

2. De mooie en uitdagende inrichting

Small Villa is sfeervol, gezellig, warm, en uitdagend ingericht. Van ouders horen we dat ze de openheid zo bijzonder vinden door de vele raampartijen en de afwezigheid van wanden. Ouders kunnen naar binnen kijken en de kinderen hebben niet het gevoel opgesloten te zitten. Bij slecht weer zitten we gezellig samen binnen en mooi weer nodigt uit tot buitenspelen. We hebben goed nagedacht over verlichting en de inrichting zodat iedereen, klein en groot, jongens en meisjes, zich thuisvoelt.

3. De vetste en coolste activiteiten

Kinderen kunnen bij binnenkomst  activiteiten voor die dag kiezen. Er valt dan ook veel te kiezen: allerlei sport-, spel-, kook-, leer- en creatieve activiteiten en uitstapjes. Meer info is te lezen op de activiteitenpagina.  Naast deze activiteiten geven we ook huiswerkbegeleiding aan de oudere kinderen.

4. De mensen en het warme contact met de kinderen en hun ouders

Onze professionals zijn bevlogen en betrokken. Ze leven zich in in de belevingswereld van jouw kind en helpen jouw kind daar waar nodig, stimuleren zelstandigheid, motiveren en spelen mee. Ze zijn geduldig, waakzaam en zorgen voor een veilige omgeving voor jouw kind, waarin hij of zij helemaal zichzelf kan zijn. Het contact met jou als ouder vinden we net zo belangrijk. We houden ouders via allerlei kanalen op de hoogte van alle leuke dingen die we meemaken. Dat doen we via een eigen app, de mail en een speciale nieuwsbrief, en natuurlijk spreken we de ouders altijd eventjes bij de overdracht van hun kind. Uiteraard is er altijd ruimte voor een uitgebreider praatje als je je ergens zorgen over maakt of je iets anders wilt bespreken.

5. Ouders zijn blij met ons

We zijn heel erg trots op de positieve reacties van ouders over ons team, de activiteiten en het effect daarvan op hun kinderen.