Plaatsing

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Plaatsing bij Small Villa

Bij Small Villa Kinderopvang in Amsterdam hanteren wij een transparant en eerlijk plaatsingsbeleid.

Small Villa Kinderopvang wil alle ingeschreven kinderen snel een passende opvangplek bieden. Daarbij letten we altijd op een evenwichtige leeftijdsopbouw en continuïteit in de verschillende groepen.

Afwijkingen plaatsingsbeleid Kinderopvang Small Villa

Kinderen die als eerste worden aangemeld, worden bij Kinderopvang Small Villa in principe het eerste geplaatst. Soms kunnen we van deze regel afwijken, bijvoorbeeld wanneer het gaat om kinderen:

  • van onze medewerkers, die doorstromen van kinderdagopvang naar buitenschoolse opvang;
  • die een broertje of zusje hebben bij Kinderopvang Small Villa;
  • die al bij ons opgevangen worden en een uitbreiding van de hoeveelheid opvangdagen nodig hebben;
  • uit één gezin;
  • bij wie een wijziging van opvangdagen moet worden doorgevoerd;
  • met een zwaarwegende medische indicatie.

Plaatsingsprocedure

Na inschrijving leggen wij de aanmeldingsdatum vast en ontvang je een plaatsingscontract. Dit kun je ondertekenen en vervolgens zal Small Villa Kinderopvang het ondertekende contract weer retour zenden. Op dat moment staat jouw kind op de aanmeldingslijst en zal hij of zij volgens het plaatsingsbeleid van Small Villa Kinderopvang worden geplaatst. Ouders/verzorgers bevestigen met de ondertekening van het plaatsingscontract ook dat zij bekend zijn met de Algemene Voorwaarden van Kinderopvang Small Villa.

Tijdens een rondleiding informeren we je graag over alle opvangmogelijkheden die Small Villa Kinderopvang in Amsterdam biedt. Bellen of mailen voor meer informatie is uiteraard altijd mogelijk. Daarnaast versturen wij je graag ons informatiepakket. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op!

Download hier het inschrijfformulier in PDF formaat.

Ga hier naar het online inschrijfformulier.

 

Bij Small Villa Kinderopvang kan alleen de directie een besluit nemen over afwijking van het plaatsingsbeleid. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met de administratie of directie.