Praktische informatie

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

De basisscholen

BSO Small Villa Kinderopvang in Amsterdam heeft met een aantal basisscholen in zijn verzorgingsgebied afspraken gemaakt over het van school ophalen van kinderen die bij ons in de opvang zitten. Hier vind je de scholen in ons verzorgingsgebied terug. Het helpt je misschien ook bij de keuze voor een basisschool.

De basisscholen in het verzorgingsgebied van BSO Small Villa Kinderopvang in Amsterdam

Basisschool De 8e Montesorrischool Zeeburg Amsterdam

De 8e Montessorisschool Zeeburg is een moderne Montessorisbasisschool in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Deze school huisvest ruim 500 kinderen. Het Montissorisonderwijs sluit naadloos aan bij onze visie op de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. De 8e Montessorisschool op de Borneokade bevindt zich op minder dan 500 meter van Small Villa Kinderopvang.

Basisschool Piet Hein Amsterdam

Basisschool Piet Hein is een leuke basisschool die naast een goede algemene basis onderwijs biedt dat gericht is op kunst en culturele vorming. Small Villa Kinderopvang vult dat aanbod uitstekend aan met veel leuke en leerzame culturele en creatieve activiteiten. Basisschool Piet Hein bevindt zich op de Oostelijke Handelskade in Zeeburg, op nog geen 500 meter van Small Villa Kinderopvang.

BOE Amsterdam

Openbare basisschool BOE Amsterdam grenst net als Small Villa Kinderopvang aan het Funenpark. De BOE is een echte buurtschool, in 1991 opgericht door ouders zelf. De Boe volgt het concept van ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat sluit goed aan bij onze visie en ons aanbod van allerlei uitdagende activiteiten voor de kinderen.

De Achthoek Amsterdam

Basisschool de Achthoek is een ASKO-school.  Een fijne sfeer, een heldere visie op onderwijs, een goed pedagogisch klimaat, betrokken leerlingen en bevlogen leerkrachten. Daar staat basisschool de Achthoek voor. Ook de Achthoek met zijn 750 leerlingen werkt volgens het concept van ontwikkelingsgericht onderwijs. De school heeft twee gebouwen. Een op de Oostelijke Handelskade (500 meter afstand van Small Villa Kinderopvang) en een op het Baron G.A. Tindalplein in Zeeburg (800 meter afstand van Small Villa Kinderopvang).  Van beide vestigingen halen wij de kinderen op uit school.

Basisschool De kleine kapitein Amsterdam

Daltonschool de Kleine Kapitein is een jonge, groeiende school op een van de mooiste stukjes Amsterdam.
Daltononderwijs is een vorm waarin kinderen ruimte krijgen om zelfstandig te leren en te werken, samenwerken een belangrijke vaardigheid wordt en weektaken de basis vormen voor het leerstofaanbod. Op deze manier leren wij kinderen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te dragen.

Rondleiding of gelijk inschrijven voor BSO?

Zit jouw kind op een van deze scholen en spreekt onze werkwijze jou aan? Vraag dan een uitgebreide rondleiding aan of schrijf je kind gelijk in. Je kunt ons uiteraard ook bellen of een mailtje sturen.