Professionals

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Het team van Small Villa

Goed voor jouw kind zorgen op een manier die bij hem of haar past, zit in de genen van onze medewerkers. Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers, activiteitenbegeleiders en managers heeft een groot hart voor kinderen. Ons team heeft oog voor kind en kwaliteit. Wij staan voor goede kinderopvang en een grote mate van professionaliteit. Uiteraard kunnen we dit niet zonder goed opgeleid en kundig personeel. Een groot deel van onze medewerkers is dan ook opgeleid op niveau HBO-Pedagogiek. Dit is dus hoger dan het algemeen geldende MBO-SPW óf Pedagogisch Werker kwalificatieniveau 3, dat medewerkers nodig hebben om bevoegd pedagogisch medewerker te zijn.

Zorgvuldige selectie Small Villa

Small Villa Kinderopvang houdt zich aan de regelgeving zoals in de CAO Kinderopvang is vastgelegd. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat ons personeel de juiste opleiding heeft, maar ook liefde voelt voor het kind én hun vak. Small Villa Kinderopvang selecteert zijn personeel dan ook heel zorgvuldig.

Pedagogisch medewerkers

Onze pedagogische medewerkers zijn verantwoordelijk voor een groep van maximaal 10 kinderen per medewerker. Zij zorgen voor een vertrouwde sfeer en omgeving, en hebben oog voor de individuele behoeften van ieder kind. Niets moet, maar alles mag. Natuurlijk moeten de kinderen zich wel aan een aantal regels houden net als bij jou thuis. Ieder kind krijgt de ruimte om te doen wat het leuk vindt. Het ene kind wil uitgedaagd worden, het andere heeft wellicht behoefte aan rust.

Activiteitenbegeleiders

Onze activiteitenbegeleiders spelen een belangrijke rol in onze organisatie. Ook dit zijn echte professionals op hun terrein. Bijvoorbeeld een sportinstructeur, een kok of een schilder. Elke activiteit wordt dus door zo’n professional begeleid. Maar er is ook altijd een pedagogisch medewerker bij.

Management

Kinderopvang Small Villa Amsterdam is een platte organisatie. Een vestigingsmanager leidt de buitenschoolse opvang. De meewerkend vestigingsmanager heeft een plekje bij de medewerkers van planning en plaatsing waar de deur altijd openstaat. Daardoor zijn wij direct aanspreekbaar voor ouders en kinderen. Dat maakt Small Villa  laagdrempelig, transparant en dynamisch. Alles draait om het creëren van een vertrouwde plek voor jouw kind (en voor jouzelf uiteraard!).