Locatie en inrichting

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Perfecte locaties in Amsterdam

Small Villa Kinderopvang bevindt zich op een perfecte plek in Amsterdam, grenzend aan het Funenpark en op de Sumatrakade. Op een paar honderd meter van de Oostelijke eilanden Java-eiland, Zeeburg en Cruquiuseiland. Vlakbij de Indische Buurt, Mauritskade en andere buurten in Oost. Ook het centrum bevindt zich op loop- en fietsafstand.

Het Funenpark in Amsterdam is een geweldige speelplek voor kinderen; rustig, veilig, schoon en mooi ingericht. Er is een prachtig sportveld en op het gras kunnen de kinderen in het zicht van het gebouw lekker ravotten of relaxen.

Onze Kook BSO is gevestigd op de Sumatrakade. Dit is een klein schalige BSO voor maximaal 10 kinderen per dag van de Piet Hein Basisschool, waar kookactiviteiten centraal staan.

Inrichting kinderopvang

Over de inrichting hebben we heel goed nagedacht. Na een dag school moet het voor jouw kind voelen alsof het thuiskomt: warm, knus, gezellig, uitdagend en leuk. De ruimte is open. Er zijn veel afwisselende speel-, werk- en rusthoekjes voor elke leeftijdscategorie. Door de vele raampartijen kunnen de kinderen altijd naar buiten kijken en ouders kunnen hun kinderen binnen bezig zien.

Kom tijdens schooldagen of in vakanties gerust eventjes langs om de locatie binnen en buiten goed te bekijken.

Wil je een uitgebreide rondleiding?

Ja ik wil een rondleiding!