Small Sports

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Small Sports: bewegen, wedstrijden en plezier op sport BSO

Lekker rennen en vliegen. Kinderen houden ervan. Bij sport BSO Small Villa kunnen kinderen elke dag kiezen uit een andere sportactiviteit zoals klimmen, freerunning, hockey en voetbal. Zo ontdekken ze zelf waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen.

 

Bij ons kunnen kinderen elke dag onder professionele begeleiding binnen én buiten sporten. Veel activiteiten vinden plaats in het Funenpark, dat naast onze sport BSO ligt. Een prachtig park waar kinderen heerlijk kunnen sporten op het voetbalveld of op het gras.

 

De coolste sporten

Ook gaan we vaak met z’n allen naar externe sportaccommodaties, waar kinderen de coolste sporten kunnen uitoefenen. Denk aan klimmen, schaatsen en zelfs schermen! Altijd onder begeleiding van een professionele sportbegeleider en onze medewerkers.

 

Wat leren de kinderen?

  • Tactiek, respect en samenwerken
  • Werken aan conditie en vaardigheden
  • Omgaan met winnen én verliezen

 

Over de sportactiviteiten op onze sport BSO

De sportactiviteiten zijn geschikt voor jonge en oudere kinderen. Vaak worden teams gemixt opgesteld, zodat iedereen van elkaar leert. De focus in alle activiteiten op onze sport BSO ligt op het hebben van plezier. Alles zodat jouw kind aan het einde van de dag vol enthousiasme vertelt over die geweldige pass of mooie teamwinst.

Ik wil mijn kind aanmelden!