Small Creative

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1B
1018 AK Amsterdam

Small Creative: kleurend en knutselend leren en plezier maken

Huist er in jouw kind een getalenteerde schilder, een Shakespeare of gitarist? Bij Small Villa gaat jouw kind aan de slag met zijn of haar creativiteit. Zelfstandig óf samen met vriendjes maakt je kind de mooiste creaties en ontdekt hij of zij de leukste hobby’s.

 

Bij ons kunnen kinderen lekker frutselen, klungelen, modderen, peuteren en pielen. Noem het maar op, niets is te gek! Het stimuleert de hersenen en leert kinderen om zich te concentreren. En natuurlijk is lijmen, kleuren, verven, en waarschijnlijk wat rommel maken en kliederen – ook heel erg leuk.

 

Waarom is het goed (en leuk)?

  • Met de handen werken stimuleert motorieke vaardigheden
  • Knutselen verhoogt het probleemoplossend vermogen
  • Met groepswerk leren kinderen samen te werken

 

Creatieve vrijheid

Elke dag is er een andere activiteit. Van lava-torens bouwen tot aan Vaderdagcadeautjes maken. Jouw kind is altijd vrij om zelf aan de slag te gaan. Toneelspelen, een instrument bespelen of aan de slag met karton; er is zoveel te doen! Elk kind wordt gestimuleerd in zijn of haar creativiteit door een ervaren begeleider.

 

Inspelen op digitale ontwikkelingen

Bij Small Villa vinden we digitale ontwikkelingen ook erg belangrijk. Zo kunnen kinderen met een speciale BSO-telefoon een professionele TikTok-video opnemen. Door mee te gaan met digitale hypes, leren we kinderen op een verantwoorde manier omgaan met social media en het internet.

Ik wil mijn kind aanmelden!